Bericht versturen
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. 86-021-37214606 lisa.tu@phidixglobal.com
De duurzame Balanscontrolekabel, past Allerlei de Assemblage van de Controlekabel aan

De duurzame Balanscontrolekabel, past Allerlei de Assemblage van de Controlekabel aan

 • Hoog licht

  balanscontrolekabel

  ,

  De Controlekabel van de toestelverschuiving

 • Naam
  de kabel van het douanegaspedaal
 • Materiaal
  Roestvrij staal of Geplateerd Koolstofstaal
 • Typische Temperatuurwaaier
  -65°F — 230°F
 • Pakket
  karton of houten geval
 • Eigenschappen
  Langdurige verbindingen
 • Grootte
  Tekening
 • Type
  Transmissiecontrole
 • OEM Nr.
  Klantenvereiste
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  PHIDIX
 • Certificering
  IATF16949
 • Modelnummer
  Op maat
 • Min. bestelaantal
  1 stuk
 • Prijs
  Negotiation
 • Verpakking Details
  Karton of houten geval
 • Levertijd
  7-40 het werkdagen
 • Betalingscondities
  L/C, D/A, D/P, T/T
 • Levering vermogen
  888 Stuk/Stukken per Maand

De duurzame Balanscontrolekabel, past Allerlei de Assemblage van de Controlekabel aan

 

De duurzame Materiële Balans Standaard Industriële Mechanische Assemblage van de Controlekabel

 

【Productomschrijving】

De balans standaardmotiecontroles verstrekken hoogte - kwaliteit, hoge die prestaties, met lage wrijving worden gecombineerd. Zij kunnen op temperaturen werken die zich van -65 °F tot 230 °F. uitstrekken. Zij worden gemaakt uit roestvrij of geplateerd koolstofstaal, met plastiek met een laag bedekte koolstofstaalbuis en innermember en plastic verbindingen. Zij vertegenwoordigen rendabel, betrouwbaar en de duurzame oplossing voor diverse toepassingen zoals gaspedaalcontrole, PTO/4WD-activering, klepaandrijving, verre batterij maakt los, verre maakt elektro, transmissieverschuiving, hydrostatische aandrijving en klinken los. Het type Bristow© wordt gebruikt voor toepassingen die geen strakke krommingsstralen, de Nutstype eigenschappen een bindmiddelendraad voor structurele integriteit vereisen terwijl de Lage Wrijvingext. controles hogere efficiency aanbieden.

 

【Toepassingen】
• Voer controle uit
• Wurg controle
• PTO/4WD activering
• Klepaandrijving
• De verre batterij maakt los
• Verre elektro maakt los
• Transmissieverschuiving
• Hydrostatische aandrijving
• Klinken

 

【Eigenschappen】

• Typische temperatuurwaaier

   -65°F — 230°F (Bristow)

   -65°F — 230°F (Nut)

   -65°F — 230°F (Lage Wrijving Ext.)

   -65°F — 230°F (Lage Wrijving)

• Taaie/duurzame materialen

• Langdurige verbindingen

• Ecologisch beschermd

 
【Balans Industriële】

Wij bieden een volledige waaier van balanscontroles aan die een middel verstrekken om lineaire motie van één plaats aan een andere over te brengen. Zij bieden gemak van installatie evenals superieure prestaties aan.

De Bristow® Typecontrole is een economische bouw voor toepassingen die geen strakke krommingsstralen vereisen, en temperatuur geschat voor gebruik van laag van -65°F aan een piek van +230°F. zijn.

De nutsstijl voegt een bindmiddelendraad voor structurele integriteit en een strakkere minimumkrommingsstraal dan toe andere controles.
De lage Wrijvingext. controles hebben dezelfde voordelen zoals nut met toegevoegd
het plastiek behandelde innermember wat betere efficiency verstrekt.

De lage Wrijvingcontroles verstrekken de norm van voortreffelijkheid voor industriële controles. De eigenschappen omvatten een bindmiddelendraad voor structurele integriteit, strakke minimumdiekrommingsstraal, en PTFE innermember voor uiteindelijk wordt behandeld in efficiënte, vlotte verrichting. Temperatuur geschat voor gebruik van laag van -65°F aan een piek van +230°F, zullen zij met lange levensuur in de meest veeleisende toepassingen verstrekken.

 

【Balans Standaardbeschrijving】

Ontwerp — wij hebben vele jarenervaring in het ontmoeten van een grote verscheidenheid van industriële, artillerie, marine en vliegtuigentoepassingen. Gecombineerd met zorgvuldige selectie van materialen en vervaardigingsmethodes, verstrekt dit ontwerp gebruikers de meest veelzijdige, hoogste vandaag beschikbare kwaliteitscontrole.

De duurzame Balanscontrolekabel, past Allerlei de Assemblage van de Controlekabel aan 0

Beëindigenstaaf en Steunbuis — Alle standaardcontroles kunnen worden bevolen met of typen roestvrij staal 300 of de beschermend geplateerde staven van het koolstofstaaleind en steunbuizen. Verkies het materiaal om aan uw vereisten het best te voldoen.

Beëindig Staafverbindingen — de verbindingen van de Staafwisser zijn zorgvuldig ontworpen om ingang te verhinderen van vochtigheid en verontreiniging in de steunbuis en een lageroppervlakte te verstrekken voor vlotte motie van de eindstaaf. Twee types van de verbindingen van de staafwisser zijn beschikbaar (zie verbindingsopties in het opdracht geven van tot code), geschikt om aan een brede waaier van milieuvoorwaarden te voldoen.

Betere Model 5 Drijvende Wisserverbinding — Alle Nut, Lage Wrijving, Lage Wrijvingcontroles Ext. en Bristow® zijn uitgerust met nieuwe betere gevormde plastic Modelverbinding 5 tenzij anders gespecificeerd. De uitgebreide het testen en gebiedservaring heeft de capaciteit van deze verbinding bewezen om de controle in vervuilde milieu's te beschermen. De veiligheidslusjes houden de verbindingen in positie en een interne ring van de steunbuis verbetert de groepering van de eindstaaf.

Het model 6 Drijvende Systeem van de Wisserverbinding — het Model 6 verbindingssysteem wordt aangeboden als optie op alle Balanscontrolekabels. Het wordt ontworpen om een strakkere pasvorm van de oppervlakte van het staafeind te voorzien en een interne O-ring wordt toegevoegd bij de wartelverbinding van de steunbuis voor extra bescherming. Het model 6 verbindingssysteem verstrekt het extra verzegelen voor gebruik in extreme milieuvoorwaarden. Omdat deze verbinding extra ladingswrijving aan een balanscontrolekabel veroorzaakt, wordt het geadviseerd voor toepassingen die extra wrijving kunnen tolereren.

Wartel — de wartelverbinding tussen steunbuis en eindglb wordt ontworpen om 8 graden minimumwartel van de controleas toe te staan.

Wartelverbinding — de Bescherming van de wartelverbinding van wordt ingang van vochtigheid en verontreiniging geboden door een gevormde verbinding. Voor LD en grotere grootte, het opzetten kunnen de noten voor de ingepaste montage van de typebuis worden verwijderd zonder de wartelverbinding te verwijderen.

Buiskappen — Alle standaardcontroles hebben de montage van de staalbuis geplateerd. De speciale die controles voor marine en vliegtuigentoepassingen worden ontworpen zijn beschikbaar met roestvrij staal of messingsmontage.

Buis — Vier types van buis is de bouw beschikbaar om aan diverse vereisten te voldoen — Lage Wrijving, Lage Wrijving Ext., Nut en Bristow. Deze standaardbuizen zijn behandeld met een taai plastic omhulsel voor bescherming tegen corrosie en schuring. De kleurencodage van de omhulsels staat gemakkelijke identificatie van het controletype toe:

Lage wrijving-Green

Lage Wrijving Ext.-Green

Nut-grijs

Bristow-zwarte

Binnen Werkend Lid — het binnen werkende lid voor alle standaardcontroles wordt gemaakt van flexibele bundel 1 X 19, gepantserd met a swaged staaljasje voor efficiënte exploitatie en compressiesterkte. Is het roestvrij staal binnen werkende lid beschikbaar voor toegevoegde bescherming in corrosieve milieu's. In Lage Wrijvingcontroles, verstrekt een deklaag van PTFE superieure efficiency en vermindert „stok-misstap“ tijdens verrichting. Nota: VLD Bristow is een stevige draad, is de Lage Wrijving Ext. plastic behandeld, wordt het Nut aan het licht gebracht.

Smering — Alle standaardcontroles zijn gesmeerd tijdens bouw met zorgvuldig geselecteerde samenstellingen om optimale prestaties te verstrekken. Geen verdere dienst is noodzakelijk of geadviseerd.

Installatie — de Mechanische einden zouden bij of onder de gewenste reis moeten worden uitgevoerd (d.w.z. 1,2, 3, 4, 5, of 6) op het materiaal waarop de kabelassemblage wordt geïnstalleerd. De interne schade kan voortvloeien als de eindstaaf aan bodem binnen buis GLB wordt toegestaan.