Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. 86-021-37214606 lisa.tu@phidixglobal.com
Fabrieksreis Vraag een offerte aan
Thuis -

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. Fabrieksreis

lopende band

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Aangepaste besturingsassemblages

 

De maatwerk assemblages zijn ons belangrijkste product. Dit is waar onze expertise zorgt voor de ultieme gladheid en efficiëntie.een schuifbaar flexibel binnenste lid en een flexibel buitenste geleiding.
Aanpassingskabels worden aangeboden in een breed scala aan maten en materialen die zijn ontworpen voor veiligheid, sterkte en efficiëntie, van miniatuurkabels tot extra zware kabels met een compressie van 1200 lb,3600lb spanningNeem contact met ons op om uw exacte behoeften te bespreken.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Beheerskabels

 

We bieden een volledig assortiment push-pull bedieningssystemen die een manier bieden om lineaire beweging van de ene plaats naar de andere over te brengen.

 

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Beheerskabelkoppen

 

De hoofdkabels met de knoppen worden op afstand bediend en vergroten de verwarming, ventilatie, airconditioning of tal van andere mechanismen die moeten worden aangepast.
Door de middelste knop in te drukken, kan de knop worden gedrukt of getrokken om de koers aan te passen.
De bestelcode en de technische beschrijvingen tonen de beschikbare opties.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 3

Voetbesturingsassemblages

 

We hebben wereldwijde ervaring in de industrie met het leveren van voetbesturing om aan de specifieke eisen van klanten te voldoen.
De voetbesturingsuitgang kan elektronisch, hydraulisch, solide verbinding, flexibele kabel,of uniek voor de toepassingHardware kan worden ontworpen om aan specifieke omhulsel-, geometrie-, belasting-, aanpassings-, onderhouds- en milieueisen te voldoen.Processen en oppervlakteafwerkingen zijn beschikbaar.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 4

Handbesturingsinstallaties

 

Deze hefbomen en joysticks kunnen worden gebruikt met push-pull-besturing voor vele toepassingen, waaronder truckmixer, vibratorbesturing,afstandsbediening van de klep, aandrijving en automatische pick-up aansluiting systemen.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 5

Handgestuurde transmissie systemen

 

De vervoerssector zoekt al vele jaren naar een betrouwbaar schakelsysteem om de omslappende en onderhoudsgevaarlijke staafverbindingen te vervangen die gewoonlijk worden gebruikt in de cabine van vrachtwagens en bussen met achtermotor.Naarmate de behoefte toeneemtIn de eerste plaats is het de bedoeling dat de technische ontwikkeling van voertuigen steeds verfijnder wordt en dat de complexiteit van drijvende cabines, geluidsbeperkingen en speciale voertuigen van alle soorten worden opgenomen.
Wij hebben een systeembenadering die nu zowel de fabrikant als de bediener van het voertuig het schakelen op afstand gemakkelijker maakt.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 6

Hardware-eindfittings

 

Een breed assortiment hardware is beschikbaar voor de meeste toepassingen.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 7

Ballengelen

 

geschikt voor veel lichte toepassingen, zoals motorbesturing, elektronische apparaten en een breed scala aan toepassingen waarvoor mechanische aandrijvingen met lage kracht nodig zijn,De P-serie biedt onze meest zuinige kogelgewricht ontwerpDe kogelspeld is vervaardigd van koolstofarm staal dat met zink is bekleed en met geel dichroom is behandeld om de corrosiebestendigheid te vergroten.Het lichaam is hard gevormd thermo plastic en biedt zelf smeer en slijtvastheid voordelenDe montage biedt tevens de mogelijkheid om de kogelstok snel los te koppelen van de behuizing om het onderhoud te vergemakkelijken.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 8

Rots Eindjes

 

Geschikt voor veel lichte tot zware industriële/mechanische bewegingsoverdrachttoepassingen, biedt de 2-delige EM/EF-serie van metaal tot metaal ons meest zuinige ontwerp.De materialen van de bal en het lichaam zijn vervaardigd van koolstofarm staal en zijn zinkgeplat met gele dichroomaatbehandeling voor uitgebreide corrosiebestendigheidDe bal is gehard voor langdurige slijtage. Dit geheel metalen staaf einde kan worden bediend in een breed bereik van temperaturen.Grijsplaten zijn optioneel beschikbaar.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 9

Sferische lagers

 

Onze J/JM-serie is ons koolstofarme staal met spiraallagers.injectiegevormd baanontwerp dat zelfglijende eigenschappen biedtHet is geschikt voor een breed scala aan OEM- en MRO-toepassingen.Het is voorzien van een koolstofarme stalen bal die is geval geharde en vernikkeldeHet is voorzien van een zwarte oxidecoating voor extra corrosiebescherming en is verkrijgbaar in Engelse en metrische maten.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 10

met een diameter van niet meer dan 20 mm

 

DC/DH-swivels zijn speciaal ontwikkeld voor besturingstoepassingen waarbij een oneindige aanpassing langs de lengte van een verbindingsstaaf gewenst is.Ze zijn bedoeld voor toepassingen met een lage belasting en bieden in-line misalignments die voornamelijk geschikt zijn voor push-toepassingen. Door een Buna N rubberen schijf in de montage te gebruiken, wordt een soepele en trillingsvrije werking gerealiseerd.DC-model biedt 5/16" geharde zelfvergrendelende schroef.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 11             

Klevisen

 

Splitsers kunnen worden gebruikt in een breed scala van toepassingen, van gazon en tuin tot zware constructies.Een clevis kan worden gebruikt in situaties waarin een schakel gemakkelijk moet worden losgekoppeldIn die gevallen kunnen veel van onze gemakkelijk te installeren en te verwijderen vasthoudende clips samen met onze pinnen worden gebruikt om de clevis op zijn plaats te vergrendelen door het oog van de verbinding.De vervoerspenen worden gemaakt met behulp van koolstofarme stalen penen en warmtebehandelde veerstalen lichamenDe vasthoudende clips zijn gemaakt van warmtebehandeld veerstaal.
 

 

OEM / ODM

 

 

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

OEM & ODM-proces


• Specificatie van de klant
• Ingenieursontwerp en gereedschap
• Goedkeuring van prototypes
• Massaproductie
• Logistiek
• Ondersteuning na verkoop

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

OEM & ODM Belangrijkste punten


• Spec Definieer
• Conformiteit van de belangrijkste onderdelen
• beoordeling van de productkwalificatie
• Problemenbeheer
• Debuggen en analyse van de oorzaak
• Test Consulting Schedule Control
• Projectmanagement
• Ontwikkeling van een proefplan
• Kwaliteitscontrole