Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. 86-021-37214606 lisa.tu@phidixglobal.com
Fabrieksreis Vraag een offerte aan
Thuis -

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. Fabrieksreis

lopende band

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Aangepast besturingselementassemblage

 

De douaneassemblage is is ons belangrijkste product. Dit is waar onze deskundigheid uiteindelijk in zachtheid en efficiency verstrekt. De lage wrijving „vindt“ uit twee basiscomponenten komt: een glijdende flexibele innermember en een flexibele buitenbuis.
De douaneassemblage wordt in een brede waaier van grootte aangeboden en materialen die voor veiligheid wordt ontworpen, sterkte en efficiency — van miniatuurkabels aan extra op zwaar werk berekende kabels geschikt voor 1200lb-compressie, 3600lb-spanning. Contacteer ons om uw nauwkeurige behoeften te bespreken.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 1

De Assemblage van de controlekabel

 

Wij bieden een volledige waaier van balanscontroles aan die een middel verstrekken om lineaire motie van één plaats aan een andere over te brengen. Zij bieden gemak van installatie evenals superieure prestaties aan.

 

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 2

ControleKabelkopstations

 

De kabels van het de controlehoofd van het knoopslot werken ver en sluiten in positieverwarmer, ventilatie, airconditioning of talrijk andere mechanismen die aanpassing vergen.
Het indrukken van de centrumknoop staat duwend toe of trekkend de knop om cursus te maken aanpassingen reizen. Het verpletteren van de flexibele kabel staat installatieopties toe die niet mogelijk met stevige aaneenschakelingen zijn.
Diverse outputconfiguraties zijn beschikbaar om een specifieke toepassing aan te passen. De het bestel- code en de technische beschrijvingen tonen beschikbare keuzen.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 3

De Assemblage van de voetcontrole

 

Wij hebben de industrieervaring die wereldwijd voetcontroles verstrekken om aan specifieke klantenvereisten te voldoen.
Deze omvatten tuimelschakelaarpedalen, opgeschorte pedalen, integrale floormounted pedalen, en meer. De output van de voetcontrole kan elektronische, hydraulische, stevige aaneenschakeling, flexibele kabel zijn, of uniek aan de toepassing. De hardware kan worden ontworpen om specifieke envelop, meetkunde, lading, aanpassing, onderhoud en milieu-eisen te ontmoeten. Een brede waaier van componenten, de materialen, de processen en de oppervlakteafwerking zijn beschikbaar.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 4

De Assemblage van de handcontrole

 

De controles van de douanehand zijn beschikbaar om aan een verscheidenheid van behoeften te voldoen. Deze hefbomen en bedieningshendels kunnen met balanscontroles voor vele toepassingen met inbegrip van vrachtwagenmixer, vibratorcontrole, verre klepaandrijving, aandrijvingsovereenkomst en de automatische systemen van de oogsthapering worden gebruikt.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 5

Handtransmissiesystemen

 

De vervoersindustrie heeft vele jaren naar een betrouwbaar verschuivingssysteem gezocht om de aaneenschakelingen van de hinderlijke en maintenancepronestaaf te vervangen die algemeen in cabine over vrachtwagens en achtermotorbussen worden gebruikt. Aangezien de behoefte is gestegen, worden de voertuigen meer geraffineerd om de ingewikkeldheid van drijvende cabines te omvatten, houden lawaaibeperkingen en specialiteitvoertuigen in bedwang allerhande.
Wij hebben een systemenbenadering die nu het verre verschuiven voor zowel de voertuigbouwer als de exploitant gemakkelijker maakt.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 6

De Montage van het hardwarebeëindigen

 

Brede waaier van hardware beschikbaar voor de meeste toepassingen. Tevreden om ons voor verdere informatie te contacteren.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 7

Kogelgewrichten

 

Geschikt voor vele licht-plichtstoepassingen zoals motorcontroles, elektronische apparaten, en een brede waaier van toepassingen die lage kracht mechanische actuators vereisen, biedt de p-Reeks ons meest economische kogelgewrichtontwerp aan. P de Reekskogelgewrichten zijn efficiënt in corrosieve milieu's. De balnagel wordt geproduceerd uit laag koolstofstaal dat geplateerd zink is en gele dichromate die voor uitgebreide corrosieweerstand wordt behandeld. Het lichaam is hard gevormd thermoplastiek en biedt de voordelen van de zelfsmerende en slijtageweerstand aan. De assemblage biedt ook de capaciteit aan de balnagel van de huisvesting snel om los te maken om gemak-van-onderhoud te verbeteren.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 8

Staafeinden

 

Geschikt voor velen steek aan de op zwaar werk berekende industriële/mechanische toepassingen van de motieoverdracht, de aanbiedingen van de 2 stukkenmetaal aan metaal EM/EF Reeks ons aan meest economische ontwerp. Bal en lichaams de materialen worden geproduceerd uit een laag koolstofstaal en zijn zink dat met gele dichromate behandeling voor uitgebreide corrosieweerstand wordt geplateerd. De bal is geval dat voor uitgebreide slijtage vaste vorm wordt gegeven. Het dit al eind van de metaalstaaf kan in een brede waaier van temperaturen worden in werking gesteld. Beslagen en juiste of de linkshandige draadversies zijn beschikbaar. De vetmontage is naar keuze beschikbaar.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 9

Sferische Lagers

 

Onze J/JM-Reeks is onze lage koolstofstaalkwaliteit met injectie het gevormde ras sferische dragende aanbieden. Het omvat een rendabel, injectie-gevormd toevoerkanaalontwerp dat zelfsmerende kenmerken, evenals vochtbestendigheidseigenschappen levert, toevoegend aan zijn algemene veelzijdigheid. Het is geschikt voor een grote verscheidenheid van OEM en MRO toepassingen. Het kenmerkt een laag koolstofstaalbal die vaste vorm gegeven en vernikkeld geval is. De race is zwart die voor toegevoegde corrosiebescherming met een laag wordtbedekt. Het is beschikbaar in Engelse en metrische grootte.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 10

Wartels

 

DC/DH de wartels werden ontwikkeld specifiek voor controletoepassingen waar de oneindige aanpassing langs de lengte van een koppelstang wordt gewenst. Zij zijn voorgenomen voor lage ladingstoepassingen en bieden in-line misalignments aan die voor duwtoepassingen hoofdzakelijk geschikt zijn. Door een rubberschijf van Buna N in de assemblage te gebruiken, maak glad en de trilling-vrije verrichting wordt gerealiseerd. Een brede waaier van grootte en de stijlen zijn beschikbaar om uw toepassing aan te passen. Gelijkstroom-het Model biedt 5/16“ verharde zelfsluitende schroef aan.

   
Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 11             

Clevises

 

Clevises kan in een brede waaier van toepassingen van gazon & tuin aan zware bouw worden gebruikt. Zij worden van laag koolstofstaal gemaakt en zink dat voor corrosieweerstand wordt geplateerd. Een trekhaak kan in situaties worden gebruikt waar een verbinding gemakkelijk moet worden losgemaakt. In die gevallen, kunnen veel van onze gemakkelijk om behoudende klemmen te installeren en te verwijderen samen met onze spelden worden gebruikt om de trekhaak door het oog van de aaneenschakeling op zijn plaats te sluiten. De de lentespelden worden gemaakt gebruikend laag koolstofstaalspelden en de thermisch behandelde organismen van het de lentestaal. De behoudende klemmen worden gemaakt gebruikend thermisch behandeld de lentestaal.
 

 

OEM / ODM

 

 

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

OEM & ODM Proces


• Klantenspecificatie
• Techniek Ontwerp en het Bewerken
• Prototypegoedkeuring
• Massaproduktie
• Logistiek Pakhuis
• Post-verkoopsteun

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

OEM & ODM Belangrijke punten


• De specificatie bepaalt
• Belangrijk onderdeelconformiteit
• Het Oordeel van de productkwalificatie
• Kwestiebeheer
• Het zuiveren & Worteloorzaak het Analyseren
• Test het Raadplegen Programma het Controleren
• Projectleiding
• Testplan het Ontwikkelen zich
• Kwaliteit het Controleren